Failing start, BugSplat error directly after start

#1
5 months ago

After a few seconds after i start CoH2, BugSplat sends a report file whitch includes the 1129468744 errorcode. it says:
"SYSTEMCONFIG -- Failed to load configuration from 'userdata:configuration_system.lua'."
That happens after i udated my PC from Windows 7 to Windows 10 and upgraded my mainboard, ram, and CPU.
Really need the help from someone who knows, how it works.
pre-thanking allready for help.

Comments

  • #2
    5 months ago
    dukejasondukejason Posts: 1,371 mod
    edited December 2018

    What are your system specs?

    @Cimju said:
    After a few seconds after i start CoH2, BugSplat sends a report file whitch includes the 1129468744 errorcode. it says:
    "SYSTEMCONFIG -- Failed to load configuration from 'userdata:configuration_system.lua'."
    That happens after i udated my PC from Windows 7 to Windows 10 and upgraded my mainboard, ram, and CPU.
    Really need the help from someone who knows, how it works.
    pre-thanking allready for help.

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

  • © SEGA. SEGA, the SEGA logo, Relic Entertainment, the Relic Entertainment logo, Company of Heroes and the Company of Heroes logo are either trademarks or registered trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the US Patent and Trademark Office. All other trademarks are the property of their respective owners.